TRABZON / ORTAHİSAR - Erdoğdu Bey Ortaokulu

Erdoğdu Bey Ortaokulu

3 NOLU ERDOĞDU MAH. KUŞBURNU SK. NO 8 ORTAHİSAR / TRABZON
Vizyon
Okulumuzu; öğrencilerin mevcut kapasitelerini en iyi şekilde kullandırabilen ve onları başarılı olabilecekleri alanlara yöneltebilen, kendini gerçekleştirmiş, kültürel ve etik değerlere sahip, her anlamda sağlıklı bireyler yetiştiren bir kurum yapmak.
Misyon
Erdoğdu Bey Ortaokulu olarak misyonumuz; 5. sınıfından 8. sınıfa kadar tüm farklılıklarıyla öğrencilerimizi modern teknoloji ile bilgiye ulaştıran ve bilgilerini davranışa dönüştürebilen, üretken, kararlı, toplumla uyum içerisinde, millî ve manevî değerlere bağlı, hedef koyabilen ve bu hedeflere ulaşabilecek düzeyde başarılı, kendine güvenen, geleceğine yön veren, demokratik ve çağdaş bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.
Ulaşım
3 farklı dolmuş ve belediye otobüs güzergahının geçtiği ana yola yürüme mesafesinde.
Merkez 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi
İl Merkezinde
Sportif Etkinlikler
Hentbol Takımı, Futsal Takımı, Futbol Takımı, Oryantring Takımı, Bocce Takımı, Dart Takımı, Kano Takımı mevcut