TRABZON / ORTAHİSAR - Erdoğdu Bey Ortaokulu

Mrt

ÖĞRETMENLERİMİZ MACARİSTAN'DA İŞBAŞI GÖZLEM FAALİYETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER.

Mrt

Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen KA121 Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu Kapsamında  Wiener  Mittelschule Leipziger Platz Okulunda Yenilikçi Yöntem ve Tekniklerin gelistirilmesi  başlıklı işbaşı gözlem faaliyetleriyle ilgili Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Bahar Karaahmet ile Fen Bilimleri Öğretmenimiz Mehmet Günay gözlem ve deneyimlerini Öğrencilerimiz ve Ögretmelerimize paylaştılar. Kendinilerine yaygınlaştırma faaliyetlerinde başarılar  dileriz.

Mrt

ÖĞRETMENLERİMİZ AVUSTURYA'DA İŞ BAŞI GÖZLEM FAALİYETLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER.

Ara

ERASMUS AKREDİTASYONU 2023 OKUL ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Ara

ERASMUS AKREDİTASYONU 2023 OKUL EĞİTİMİ KONSORSİYUM ÜYESİ KURUMLARIMIZLA HAZIRLIK SÜRECİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ekm

Okulumuzda 150 öğrencinin katılımıyla Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir koreografi hazırlandı. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Çok Yaşa Cumhuriyet!

İlköğretim Haftası Okulumuzda Hazırlanan Prgramla Kutlandı.

May

İlköğretim ve Ortaoğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu Yayınlandı.

Nis

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Düzenlenen Programla Kutlandı.

Mrt

SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA İLİŞKİN MERKEZÎ SINAV BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU YAYINLANDI.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabul Yıldönümü ve Ulusal Marşımızın Yazarı İstikal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Sebebiyle Okulumuzda Program Düzenlendi.

Mrt

Bugün okulumuzda keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz okudukları kitabın yazarıyla tanışma fırsatı yakaladı.Öğrencilerimiz yazar Nuriye Erdoğan 'a merak ettiklerini sordu ve kitaplarını imzalattılar. Etkinliği düzenleyen Türkçe öğretmenimiz Fatma Özer Bulut'a teşekkür ederiz.

Okulumuz eSafety Label Bronz Etiket Almaya Hak Kazanmıştır.