TRABZON / ORTAHİSAR - Erdoğdu Bey Ortaokulu

eTwinning

Şbt

Okulumuz eSafety Label Bronz Etiket Almaya Hak Kazanmıştır.

Nis

"Hikayemi Sürdür" eTwinning Projesi Final Ürünü Tamamlandı. Projede Emeği Geçen Tüm Öğretmen Ve Öğretmenlerimize Teşekkür Ediyoruz.

Nis

ORTAK DİLİMİZ SEVGİ "Hikayemi Sürdür " Etwinning projesinde yer alan öğrencilerimiz 23 Nisan'ı kutladı.

Nis

Okulumuz Türkçe Öğretrmeni Şermin MARAŞLI'nın Yürütücülüğünü Yaptığı "Hikayemi Sürdür" eTwinning Projesine Taka Gazetesinde Yer Verildi.

Nis

Yazar Hasan Yiğit ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz yazarımıza merak ettiklerini ve yazma serüvenini sordu.

Mrt

"Hikayemi Sürdür" eTwinning projesinde öğrencilerimiz yazar Hasan Yiğit ile tanışacak.

Ara

Türkiye'nin farklı illerinden öğretmenlerin katılımıyla " Hikayemi Sürdür"  eTwinning projesi başladı. Projeye okulumuzdan dahil olan Türkçe öğretmeni Şermin Maraşlı'ya ve tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Simple Online Steps Projemiz Avrupa Kalite Etiketi İle Ödüllendirildi. Öğretmenlerimizi Kutluyoruz.

Ara

Geçen Sene Yürüttüğümüz Simple Online Steps Adlı Projemiz ile Türkiye Kalite Etiketi Belgesi Almaya Hak Kazandık. Öğrencilerimize Kalite Etiketlerini Düzenlenen Törenle Takdim Ettik. Emeği Geçen Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz.

May

Simple Online Steps eTwinning Projemizin Final Ürünü Takvim Çalışmamız.

May

Güvenli İnternet Kullanımı Konusunda Bilinç Oluşturmak İçin Başlattığımız "Simple Online Steps" eTwinning Projemizin Sonuna Geldik.

May

Hikaye Takımından Bir Öğrencimizin Başlattığı Hikaye Sırayla Diğer Takım Öğrencilerimiz Tarafından Devam Ettirilerek Oluşturulşmuştur. Tüm Öğrencilerimize Emekleri İçin Teşekkür Ediyoruz.

Şbt

"SIMPLE ONLINE STEPS" Adlı Projemizi Birlikte Yürüttüğümüz Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimizin Katılımıyla Zoom Üzerinden Tanışma Etkinliği Düzenlendi.

Şbt

"SIMPLE ONLINE STEPS" Adlı Projemiz Çerçevesinde Ortaklarımızında Katılımıyla "Güvenli İnternet" Konulu Seminerimiz Trabzon Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Fatih Erdoğdu Hocamızın Sunumuyla Gerçekleştirildi.